Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 23-29.: vihar támadhat a paradicsomban a két ünnep között

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp szinglik párkapcsolat ünnep
A karácsony a szinglik és a párkapcsolatban élők számára is békés és örömteli lesz, a két ünnep között azonban vihar támadhat a paradicsomban, úghogy nem árt vigyázni.

A párkapcsolatban élő és a szingli Bikák is nosztalgizáni fognak, az Ikrek kapcsolatába azonban bezavarhat egy régi szerelmtől érkezett üzenet, a szinglik azonban jól fognak szórakozni. Íme a heti szerelmi horoszkóp.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Mindegy, hányadik közös karácsonyotok a mostani. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan beszéltek egymással. A kimondott szó tőr lehet vagy simogatás. Neked a saját szavaidat kell kontrollálnod, amit a másik utánozni fog. Ne lepődj meg! A két ünnep között a víz dominancia érzelmi cunamit ígér. Könnyek sem kizártak. Maradj toleráns és megértő!

Szingli Kos

Karácsonykor mindenki jókívánságokat küldözget egymásnak és/vagy a közösségi oldalakon az ismerősöknek. Ezek között lesz olyan, ami megérint, és többet gondolsz bele, mint ami benne van. Jó lenne, ha nem csapnád be magad. A két ünnep között a víz dominancia túlkapásokat jelez. Nem baj, ha megkönnyezel valamit vagy valakit, de csak annak mutasd meg a könnyeidet, aki megérdemli!

A karácsony kellemesen telik majd Forrás: Shutterstock

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nosztalgiázni karácsonykor sem szégyen. De ez akkor igazán szép, ha a közös emlékeket idézitek fel együtt. Nem ciki nosztalgiázni, de persze ezt sem kellene túlzásba vinni. A két ünnep között elégedettség és büszkeség tölt el egy szerdai Nap-Jupiter szuper fényszög szerint. Ennek köszönhetően derűlátóan mész bele a szilveszterbe és az egész 2024-es évbe. A hangulatod a kedvesedre is jó hatással van.

Szingli Bika

Sokszor kigúnyoltad az öregeket, hogy mennyit mesélnek a régi idők karácsonyairól. Erre most te fogsz nosztalgiázni a bolygók szerint. Nem baj, de ne ragadj a múltban! Élvezd a jelen pillanatait is! És kényeztesd magad valamivel! A két ünnep között elégedettség és büszkeség tölt el egy szerdai Nap-Jupiter szuper fényszög szerint. Érdemes lenne máris elkezdeni a 2024-es célok kitűzését.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Szombaton reggel bolygód, a Merkúr visszalép a Nyilasba, ami nagy zűrt okozhat, ugyanis régi szerelmed írhat rád, ami a párodból féltékenységet hozhat ki. Ha nem vigyázol, az egész karácsonyotokat megmérgezi az ártatlan üzenet. Mindenképpen előzd meg! A két ünnep között két kellemetlen fényszög puskaporos hangulatot mutat, pedig most sokkal jobb lenne békésen belemenni a szilveszterbe.

Szingli Ikrek

Jól szórakozhatsz rajta, hogy többen párbajoznak érted. Szombaton reggel bolygód, a Merkúr visszalép a Nyilasba, ami régi szerelmek visszatérését szimbolizálja. Ha ők tudnak egymásról, féltékennyé válhatnak. Ugye nem akarod összeugrasztani őket? A két ünnep között két ronda fényszög ingerültséget hozhat. Lehetőleg ne sértődj meg semmin - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.