Napi horoszkóp 2023. december 27.: A Rák telihold borzolja a kedélyeket

Forrás: NurPhoto via AFP/Thilina Kaluthotage/NurPhoto/Thilina Kaluthotage -
asztrológia telihold napi horoszkóp feszültség horoszkóp
Szerdán a telihold szinte minden jegyre hatással lesz, de a leginkább a Rák és a velük szemben álló jegy képviselői, a Bakok érzik meg. Napi horoszkóp következik. 

Nem biztos, hogy mindenki jókedvűen kel fel ma reggel. Lesznek jegyek, akik bánatosak, hogy elmúlt a karácsony, mások a munkába való visszarázódást élik meg nehezebben. A telihold is rátesz a feszültségre még egy lapáttal, az érzékenyebbek álmatlansággal küzdhetnek. A Bikák többsége ma még pihenhet, az Ikrekre kellemetlen munkanap várhat. A Mérlegnek az igazságérzetét bántja majd valami, amíg a Szűz, ha nem fékezi magát, két tűz közé kerülhet. A legszerencsésebb jegy ma talán a Nyilas lesz, köszönhetően ura, a Jupiter állásának.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán jót tenne neked a mozgás, ezért mindenképpen érdemes aktív kikapcsolódást választani. Nemcsak azért, mert bizonyára tele etted magad mindenféle karácsonyi finomsággal, hanem azért is, mert a Rák telihold alaposan összekuszálja az érzelmeidet, feszültté tehet...

A telihold hatását mindannyian megérezzük. Forrás: NurPhoto via AFP/Thilina Kaluthotage/NurPhoto/Thilina Kaluthotage

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szerdai Nap-Jupiter fényszög nagyon szerencsés lehetőséget jelez. Most kiélvezheted az édes semmittevést. Ha pedig felemelkedsz a karosszékből, és például társaságban töltöd a napot, olyan élmények is érhetnek, amelyek választ adnak a legfontosabb kérdésekre.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold már kilépett az Ikrekből, ráadásul telihold lesz szerdán, s ez a kettő az eddigi kellemes és vidám hangulatú kikapcsolódás után picit stresszesebbé tehet. Jobb, ha takarékon üzemelsz, és nem dolgozol. Ha pedig mégis muszáj, akkor valahogy szorítsd össze a fogad, mert ez most sajnos nem lesz egy kellemes munkanap

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.