Boldogsághoroszkóp: minden csillagjegynek más a fontos - Csekkold, rád mennyire igaz

Forrás: Shutterstock -
boldogság asztrológia csillagjegy horoszkóp transzcendencia
Minden jegy másnak örül, másképp fejlődik és más kell neki a boldogsághoz. Nézzük, kit, mi tölt el a leginkább elégedettséggel. 

Vannak jegyek, akik nem kevesebbet, mint a világ megváltását és megjobbítását tűzik ki célul, másoknak a saját családjuk és személyes kötődéseik a legfontosabbak. Amíg a Halakat a transzcendenciába vetett hit teszi boldoggá, addig a vele szemben álló jegy, a Szűz, akkor elégedett, ha úgy érzi hasznos és értelmes célt talál a hivatásában. A Kos úgy érzi, az élete mit sem ér versenyhelyzet nélkül, a Bikának szüksége van az élet apró örömeire, a finom ételekre, a szép környezetre ahhoz, hogy boldog lehessen. Nézzük részletesen, melyik jegy, mitől érzi a legjobban magát.

A Kost kihívások éltetik

A jegy szülöttének izgalomra, küzdelemre, versenyhelyzetekre van szüksége, hogy megmérettethesse magát. Ha ez hiányzik az életéből, akkor hiába van meg mindene, untatni fogják a hétköznapok. Ez az oka annak is, hogy számára egy kapcsolatban a konfliktusok hozzátartoznak a szerelemhez – a nyugodt, szenvedélymentes viszony fásulttá teszi.

A Szűz a hasznos tevékenységek megszállottja

A jegy szülötte szorgalmas, kötelességtudó, akkor boldog, ha értelmes célt talál a hivatásában. Ha nincs tennivalója, üresnek érzi az életét, ebben az esetben elkezd aggodalmaskodni, rémképeket gyártani. Az értelmetlen, céltalan munka elkeseríti, éreznie kell, hogy fontos, amit csinál.

Minden jegyet más tesz boldoggá. Forrás: Shutterstock

A Bak a kötődései által teljesedik ki

Céltudatos, felelősségteljes személyiség, de a Baknak soha sem elég csak saját maga. A boldogság eléréséhez számára nélkülözhetetlen, hogy érezze: szükség van rá! Ezt persze nem csak a családi kapcsolataiban, hanem a hivatásában is megélheti. Ha egyedül van, akkor problémákat gyárt magának, ami mély frusztrációhoz vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.