Heti szerelmi horoszkóp december 30- január 5.: nem mindegy, hogyan léptek át 2024-be

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp újév szilveszter csillagjegy szerelem
A kapcsolatban élőknek boldogságban töltött napokat, a szingliknek szerencsés időszakot "jósolnak a bolygők" a következő hétre. Heti szerelmi horoszkóp következik. 

A Szüzek a bőség zavara miatt nehezen döntik el, mit válasszanak szilveszterkor, az Oroszlán lehet, hogy most a nyugalomra voksol. A Mérleg lebetegedhet, amitől borul a szilveszteri terv, a párban élő Skorpió pedig a legszívesebben kettesben búcsúztatná az óévet. A Nyilas remek hangulatban lép át 2024-be, a szingli Vízöntő szerelemre találhat. A Halak nehéz választás elé kerül, a Kosnak meg kell tanulnia visszafognia magát.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az év végén figyeljetek nagyon, hogyan beszéltek egymással! Ezt a jó szokást mindenképpen vigyétek át az újévre! Az egész év stílusát és hangulatát meghatározza, hogy az év első napján mit és milyen módon mondotok. Január első napjaiban a bolygók segítenek, hogy lassan, kapkodás nélkül tegyétek a dolgotokat. Így feszültségmentesen indul 2024.

Szingli Kos

Idén szilveszterkor se utánozz senkit! Menj a saját fejed után, még akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik! Persze nem kell senkit provokálnod, de akaratlanul is olyan szituációt teremthetsz, amivel hamar kiderül a másik tűrésszintje. Ez az ismerkedős szakaszban kifejezetten kedvező lehet. 2024 első napjaiban segítenek a bolygók, hogy lassan, kapkodás nélkül dolgozz.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Minden annak kedvez, hogy értékeld a kedvesedet. A szilveszteri hétvégétek harmonikusnak ígérkezik. Ne felejtsetek el egymás szemébe nézni a koccintáskor, sőt egy hosszabb csók sem árt... Az újév a lehető legelőnyösebb fényszögekkel indul. Most te leszel jobb passzban, vagyis jól jön, ha nyugatod, biztatod a kedvesedet. Sokat segítesz neki ezzel...

Romantikát és harmóniát ígér a Bikának a következő pár nap Forrás: Shutterstock

Szingli Bika

Bár úgy tervezheted, hogy idén szilveszterkor otthon maradsz, ám az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad. Ismét bebizonyosodik, hogy a spontán bulik jobban sikerülnek, mint azok, amelyeket előre leszerveznek. Az újév a lehető legelőnyösebb fényszögekkel indul. Most olyan jó passzban leszel, hogy a környezeted rád támaszkodva mászik ki a depresszióból...

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A bolygók szerint az év utolsó napjaiban felváltva lesztek lelkesek és fáradtak, s ezért elengedhetetlen, hogy egymást támogassátok. Érdekes visszanéznetek 2023-ra, mert láthatjátok, hogy többször elfordult ehhez hasonló eset az életetekben. A szilvesztert és az újév első napját szervezzétek, hogy a lehető legkevesebb stresszel járjon! Jó hír, hogy kedden előre indul bolygód, a Merkúr.

Szingli Ikrek

Az év utolsó napjaiban az égi folyamatok szerint hol lelkes leszel, hol fáradt, s emiatt nehéz tervezned és/vagy elköteleződnöd. Amennyiben visszatekintesz 2023-ra, láthatod, hogy ilyen már többször is előfordult veled. Lehetőleg úgy szervezd a szilvesztert és az újév első napját, hogy ne járjon stresszel! Kedvező a számodra, hogy bolygód, a Merkúr kedden előre indul.

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.