Az oroszlándiéta mentette meg a súlyos beteg nő életét: íme, az étrendje

hús Jordan Peterson étrend egészség oroszlándiéta
Piers Morgan podcastjában szerepelt Jordan Peterson kanadai pszichológus lánya, a blogger Mikhaila Peterson. A nő nem kevesebbet állít, a kizárólag húsból álló étrendje mentette meg az életét és hozta helyre az egészségét.

Mikhalia elmondta, akkor kezdett a sokak által vitatott oroszlándiétába, miután már sok éve fiatalkori rheumatoid arthritisben, valamint krónikus fáradtságban, depresszióban és bőrbetegségekben szenvedett. Az ízületi gyulladás ritka formája miatt 17 éves korában két ízületi pótláson kellett átesnie, és azt mondták neki, hogy továbbra is antidepresszánsokat kell szednie.

15 évvel a diagnózis felállítása után a most 31 éves Mikhalia úgy döntött, hogy saját kezébe veszi egészségét, mert az orvosi kezelésekben elvesztette a bizalmát. Eleinte úgy gondolta, orvosi diplomát szerez, de végül abbahagyta az iskolát és alternatív megoldásokat keresett.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.