A rendező ráparancsolt: fogynia kellett a népszerű filmsztárnak

jegyes fogyás Ez Zsír! fogyókúra Jason Segel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Segelnek jó pár kilótól meg kellett szabadulnia legutóbbi filmszerepe miatt.

Michelle Williams új kedvese nem éppen sovány alkat: Jason Segel mindig is mackós típus volt, de a nők éppen ezért szeretik. A 193 centi magas színész legutóbb Emily Blunt oldalán játszott az Ötéves jegyesség című romantikus filmben, a rendező pedig külön kérte a férfit, hogy adjon le pár kilót, hogy minél hitelesebb legyen a szerepében.

AFP
AFP

"A stúdió elnöke külön kérte a fogyást. Azt mondták, így sokkal élethűbb lesz az, hogy Emily Blunt engem választott a férjének. Tizenhat kilótól kellett megszabadulnom. Edzőt küldtek nekem, és naponta kétszer edzenem kellett. Ráadásul egész nap azt sasolták, mit eszem" - vallotta a színész David Lettermannek. "De azzal nem számoltak, hogy a filmben egy szakácsot alakítok... Volt, hogy fizettem a kollégáknak, hogy rontsák el a jeleneteket, hogy minél többet kóstolgathassak" - vallotta a mackós színész.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.