Sikertörténet: "Kövéren nem kellek senkinek!" - 30 kilót fogyott Éva

Sikersztori életmódváltás túlsúly Ez Zsír! fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva életét kamaszkorától fogva végigkísérte a kövérség, és szülés után egy próbafülkében egy olyan sokkoló élmény érte, ami megváltoztatta az életét. A fiatal anyuka a kislánya születése után a második legnagyobb dolognak tartja, hogy képes volt 30 kilótól megszabadulni.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?
Írd meg te is a sikertörténetedet!



Az első kép 2009-ben készült Éváról, gyerekszülés után 6 héttel, 85 kilósan,
a második kép pedig 2011 szeptemberében, 55 kilósan


"Az én kövérségem körülbelül velem egyidős. Már eleve nagy súllyal születtem, és mindig próbáltam lefogyni valahogy. De mindig a rövidebb végét akartam megfogni a dolognak. Különböző szerekkel akartam a fogyást elérni. Ittam olyan fogyókúrás italt, ami olyan rossz ízű volt, hogy a WC fölött ittam meg, ha talán visszajönne. Azt hittem, ha ilyeneket iszom, de étkezési szokásaimat meghagyom (sok szer ezt ígéri), sikerülhet. Annyira elfajult a dolog, hogy 14 évesen már 68 kg voltam a 155 cm-hez. Sokat szenvedtem. A fiúk rám se néztek. Anyukámék vállán sírtam el, hogy én soha nem fogok férjhez menni, mert ilyen kövéren nem kellek senkinek. De a nagy elhatározás váratott magára. Mindig úgy voltam vele, nem fáj és így jól érzem magam, minek szenvedni a fogyókúrával. Pedig már általános iskolában bokasüllyedésem volt, ami tesióra alatt nagyon is fájt. Néha lefogytam, de amint visszatértem a megszokott étrendemhez, rögtön visszajött, még több is, mint ami lement" - írta nekünk Éva pár héttel ezelőtt.

S mi lehetne ékesebb bizonyítéka, hogy fogyni nem csodaszerekkel, hanem tudatos életmódváltással és mozgással lehet, mint az ő példája?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fOOjYIIJhHz7SNTL

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Figyelem!

Ez Zsír a tévében is!

Ez Zsír magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: Vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez Zsír miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.