étterem séf könyv El Bulli Ferran Adria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mindennapi ínyencségek Ferran Adrianak, a gasztronómia koronázatlan királyának első otthoni használatra szánt szakácskönyve.  

Thinkstockphotos
Thinkstockphotos

A legendás észak-spanyolországi elBulli étterem séfje olyan ételek leírását osztja meg az olvasókkal, amelyeket az elBulli személyzete fogyaszt nap, mint nap. A könyv újszerűsége abban rejlik, hogy nem különálló recepteket, hanem minden szempontból átgondolt ételsorokat tartalmaz. Mindegyik előételből, főételből es desszertből áll, melyeket elkészíthetünk egyben, de variálhatjuk is őket. Egy biztos, akármelyik fogás kerül az asztalra - kezdve a sáfrányos gombás rizottótól a katalán pulykán át a vörösboros-mustáros borjúig, vagy a fehércsokis-joghurtos mangótól a karamellhabig - vendégeink nem maradnak éhesek. Ferran Adria bebizonyítja, hogy az igényes étkezes lehet könnyen megvalósítható, es nem feltétlenül kerül egy vagyonba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.