Depressziós volt és 160 kiló - 100 kilót fogyott, hogy születhessen gyereke

2012.06.23. 8:48

A floridai West Palm Beachben élő 30 éves Jacqui McCoy televíziós történelmet írt, amikor az ABC fogyókúrás reality show-jának keretében mindössze egy év leforgása alatt saját testsúlyának közel 60 százalékától sikeresen megszabadult.

A 160 kilósra hízott Jacqui depressziós volt és súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Nem bírt a tükörbe nézni, és még férje sem láthatta soha ruha nélkül. A nő akkor határozta el magát véglegesen, hogy megszabadul a felesleges kilóktól, mikor megtudta, hogy tetemes túlsúlya miatt valószínűleg nem lehet gyereke.

www.facebook.com/JacquiMcCoy

Jacqui a tévéműsor forgatása alatt körülbelül egy év alatt saját testsúlyának majdnem 60 százalékától megszabadult, így ma már mindössze alig 67 kilót nyom. Az orvosok szerint Jacqui az óriási fogyást követően sem lesz képes természetes módon teherbe esni, de így most már legalább el lehet kezdeni a lombikbébi-programot.

Jacqui 14 éves koráig teljesen egészséges volt, tehetséges énekesnek bizonyult, tele volt önbizalommal és tervekkel, ám egy éjszaka az iskolai buli után egy fiatal fiú megtámadta a lányt. Jacqui képtelen volt feldolgozni a történteket, szégyellte magát és nem tudta kivel megbeszélni a szorongásait, ezért az evésbe menekült.    

www.facebook.com/JacquiMcCoy

Az ABC televízió A nagy átalakítás című műsorának személyi edzője, Chris Powell összeállította Jacqui fogyókúrás étrendjét, majd két héttel a diéta elindulása után elkezdődtek az intenzív edzések. Az első 30 nap során Jacqui csaknem 40 kilótól szabadult meg, majd az azt követő három hónap alatt a kitartó és kemény edzéseknek köszönhetően további 95 kilót adott le. Végül még további 16 kilót fogyott, így ő lett az első, aki egy televíziós műsor keretében saját testsúlyának több mint felét leadta.

"Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ugyanilyen keményen tudtam volna küzdeni a kilók ellen, ha nem motivált volna a családalapítás gondolata" - nyilatkozta Jacqui McCoy az ABC televíziónak.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon! 


Sikertörténet: Tibi fél év alatt 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120613-sikertortenet-tibi-fel-ev-alatt-40-kilot-fogyott.html Majdnem 100 kilóról fogyott le Keleti Andihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120612-keleti-andi-90-kilorol-fogyott-le.html Dagadó izmok, hatalmas cicik és egy szerelmespár a Főiskolák Szépe versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120611-izmos-karok-hatalmas-cicik-es-egy-szerelmespar-a-foiskolak-szepe.html Minél több kiló van rajtad, annál kevesebb ideig élsz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120611-minel-tobb-kilo-van-rajtad-annal-kevesebb-ideig-elsz.html Nem csak egzotikus nyaraláskor csatlakozhat hozzánk! Hogyan szerezhetünk be többméteres férgeket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-hogyan-szerezhetunk-be-tobbmeteres-fergeket.html
kövérfogyókúratúlsúly