A színésznő drogozott a fogyás érdekében

csoki fogyás Joan Collins
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 79 éves Joan Collins őszintén vallott karrierje nehézségeiről és elárulta, hogy egész életében diétázott a szerepei kedvéért. A fogyás érdekében még a drogoktól sem zárkózott el.

A színésznő legismertebb alakítását a '80-as években készült Dinasztia sorozatban nyújtotta, szerepeiért azonban mindig keményen meg kellett dolgoznia. A rendezők mindig ragaszkodtak ahhoz, hogy lefogyjon, ezért egy alkalommal még amfetamin-tablettákat is szedett, hogy meggyorsítsa a folyamatot. "Amint a rendezők megláttak élőben, ragaszkodtak hozzá, hogy diétázzak és tornázzak minden nap. Paradicsomot és túrót ettem, aztán salátát és túrót, vagy esetleg túrót túróval" - mesélte Joan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miss Collins 2010 óta már nem vállal szerepeket, aminek minden pillanatát kiélvezi. "Ahhoz, hogy visszavonuljak, nagy ösztönzést adott a tudat, hogy nem kell többé fogyókúráznom. Egy színésznőnek ugyanis mindig diétáznia kell, ha dolgozik."
A nyugdíjas sztár tavaly az egyik csokireklámban is feltűnt, sőt azt is elárulta, hogy szabadidejében ő maga is szívesen fogyaszt édességet: "A kanapémon fekve szoktam relaxálni, ilyenkor tévét nézek, magazinokat olvasgatok és csokit eszem."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsírt! a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.