Rubint Réka tökéletes Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek árulta el, milyen a tökéletes férfi számára. 

Az "apuka testű" férfiaknak egyre több hódolója akad. Mellettük ugyanis nem érzik magukat rosszul a nők, biztonságot nyújt nekik egy ilyen férfi. Ilyen mostanában az elpocakosodott Leonardo DiCaprio, vagy Seth Rogen.

Ez Zsír!

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozzák magukat csúcsformába a sztárok idén nyáron? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön , az Ez Zsír! életmódmagazinban szuper trükköket és tippeket adnak a legcsinosabb, legsportosabb magyar hírességek!

Ennek kapcsán volt a Mokka vendége Rubint Réka, aki elmondta, Norbival nem vetik meg az élvezeteket, hedonista módon élnek, mindössze a szénhidrátokat zárják ki mindennapjaikból. Réka szerint nem kötelező, hogy egy pasinak hatkockás legyen a hasa, és nem kell állandóan a kalóriákat számolgatnia, inkább élvezze az életet, de sportoljon rendszeresen, hiszen nagyon fontos a testmozgás.

A fitneszdíva szerint az egészséges középút a követendő, és fontos, hogy a szülők jó példát mutassanak a gyerekeiknek táplálkozás és edzés terén is.

Ilyen a dadbod, azaz az apuka test

Azok a férfiak, akik edzenek, izmosak, de nem utasítják el a zsíros ételeket, ők a dadbod (apuka testű) pasik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.