Két borzalmas baleset után bomba nővé edzette magát

Forrás: Instagram/ Kellie Mencel -
baleset edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009-ben egymás után két iszonyú balesetet szenvedett a 17 éves Kellie. Ezek után nemcsak talpra állt, hanem bomba nővé is gyúrta magát.

Első balesete úgy történt, hogy elaludt vezetés közben, az autó kontroll nélkül maradt, és egymás után ötször megpördült tengelye körül, Kellie pedig beleszorult. Súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ezután, amikor családjával vízitúrázni indultak, és a lány vízisíelni akart, először nem indult be a hajó, majd felrobbant. Kellie és apja is súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A lány emlékszik arra, ahogyan felé csapnak a lángok, és azt is látta, ahogyan apja meggyullad. Sokkos állapotban vízbe ugrott, egy szomszédos hajó utasai mentették ki, de ahogy kihúzták, iszonyatos fájdalmat érzett. Hosszú ideig kezelték kórházban, újra kellett tanulnia járni, napfény pedig egyáltalán nem érhette bőrét két évig.

Instagramján sokkoló fotót osztott meg erről az időszakról:

Forrás: Instagram/ Kellie Mencel

A mozgás segítette Kellie-t ez idő alatt. Hihetetlen változáson ment keresztül, nagyon dögösre edzette magát. Most már személyi edzőként dolgozik, és dietetikusnak tanul.

Ilyen csodásan néz ki:

Forrás: Instagram/ Kellie Mencel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.