Csúnyán elbántak a lánnyal, aki büszkén mutatta meg bikiniben fogyása eredményét

Forrás: Facebook/ Shantall Bennett -
támogatás fogyás eredmény komment bikini megaláztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők nem igazán értékelték, honnan indult a lány, hogy már 50 kilót lefogyott, csak azt fájlalták, hogy még így is túl kövér egy bikinihez.

A 24 éves egygyermekes anyuka, Shantell Bennett büszkén posztolta bikinis fotóját, hogy erőt adjon másoknak is, akik a fogyással küszködnek. A fiatal nő 164 kilóról fogyott 114-re 5 hónap alatt, amit ő elképesztő eredménynek gondolt. A kommentelők azonban nem így vélekedtek.

50 kiló fogyás után Forrás: Facebook/ Shantall Bennett

Az anyuka örömmel írta le, hogy a fogyás után már belefért ebbe a bikinibe. „Mindannyiunk érdekében, inkább maradj az egyrészes verziónál” – írták többen is gonoszkodó megjegyzéseiket. A nő saját bevallása szerint sokat sírt a kommentek miatt, de sorstársai kihúzták a gödörből.

Így nézett ki korábban Forrás: Facebook/ Shantall Bennett

„A sorstársak személyes történetei és a támogatásuk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikerrel vegyem az akadályokat, de a legtöbb erőt mégis a családomtól, a vőlegényemtől és a 20 hónapos kisfiamtól kapom” – árulta el Shantell, aki már most nagyon büszke magára, de jól tudja, hogy még hosszú út áll előtte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.