Gáspár Evelin: "Megtaláltak azzal a hírrel, hogy várandós vagyok"

terhesség szexi Gáspár Evelin test pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin teste egyre vékonyabb, izmosabb és dögösebb. Rosszindulatú pletykák azonban így is szárnyra kaptak a celebcsemetéről.

Evelin újra nekifogott az edzésnek, és egyre jobban formásodik a teste. Néhány gonoszkodó kommentelő azonban mégis azt pletykálta róla, terhes lett.

"Nagyon sokan megtaláltak azzal a hírrel, hogy várandós vagyok. Örülök, hogy különböző oldalak azzal próbálnak lájkokat és hírnevet szerezni, hogy olyan hazugságokat kreálnak, amik nem fedik a valóságot. Ahogy a fotón is látszódik, az edzőmmel szorgalmasan azon vagyunk, hogy minél formásabb és fittebb legyen a testem. Jelenleg nem a gyermekvállaláson töröm a fejem, hanem azon, hogy sikeresen megszerezzem a diplomám és céljaimat elérjem" - írta Evelin Instragramon megosztott fotójához.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.