Egy 3 éves kisfiú kockahasa ösztönzi az egészséges életmódra az egész Instagramot

Forrás: Instagram/musclylittlemonster -
egészséges életmód mozgás sport Instagram edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár éves, Dash Meagher máris olyan kidolgozott izmokkal rendelkezik, amelyet bármelyik idősebb férfitársa megirigyelne. Édesanyja szerint azonban Dash csupán egy kisfiú, aki a mozgásnál csak a fagyit szereti jobban.

Akár négy kilométert is simán lefut, imád kint játszani, ugrálni és mászni - Dash Meagher Instagram-profilja nem az a tipikus edzőteremben lőtt, egészséges ételekkel teletűzdelt fotóalbum, sokkal inkább egy mosolygós kisfiúé, akinek lételeme a mozgás.

Forrás: Instagram/musclylittlemonster
Forrás: Instagram/musclylittlemonster

A lombikbébi program által született kisfiú a vártnál 2 héttel korábban érkezett a világra, és 10 és fél hónaposan kezdett el járni, innentől kezdve pedig nem volt megállás: az asztaltól kezdve a konyhapultra is felmászott.

Igyekszem minél egészségesebben etetni, de mindig a hűtőben keresgél, és imádja a fagylaltot

Mit és mikortól sportoljon a gyerek?

A gyerekek mozgásigénye határtalan, érdemes ezt kihasználnunk és minél korábban megismertetni velük minél többféle sportágat, hogy később magától tudja kiválasztani azt, amit a legszívesebben űz majd. Így megmarad a mozgás szeretete és testileg és lelkileg is egészséges felnőtté válnak. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.