Megmutatta elképesztő kockahasát a 48 éves műsorvezető

Forrás: Instagram/Davina McCall -
Davina McCall műsorvezető televíziózás életmód mozgás sport edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek kedvenc televíziós fitneszguruja, Davina McCall közösségi oldalán villantotta meg irigylésre méltó alakját. 

Davina McCall huszonéves lányokat megszégyenítő testéről már korábban is írt a Life.hu: már akkor nehezen hittük el, hogy ilyen csodás alakkal rendelkezik a brit műsorvezető 48 éves létére.

Forrás: Instagram/Davina McCall

Davina nemrég ismét jelentkezett: ezúttal az edzőteremből lőtt magáról sportolás után egy szelfit, mi pedig követőivel együtt ismét elájultunk kockás hasa láttán.

Ezek a legjobb hasizomgyakorlatok nőknek

Sosincs késő belekezdeni az edzésbe, ha pedig még van pár hét a nyaralásig, akkor bátran növelheted az edzésadagodat. Az egyik legkritikusabb testtáj nekünk, nőknek a has területe, amit az edzés mellett a gondosan összeválogatott étrend is alaposan befolyásol. A Life.hu tippjeiért kattints ide!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.