Az egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynak

Forrás: Thinkstock -
diéta fogyás gyorsétel fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően.

A 25 éves Talitha Pringle egy fogadóirodában dolgozott, ahol előfordult, hogy egy éjszaka alatt két egész pizzát is megevett, majd több liter cukros, szénsavas üdítővel öblítette le. De az is megesett, hogy hogy 6 zacskó chips-et evett meg egy nap alatt.

Étrendje így naponta több mint 4.000 kalóriából állt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Egyszer csak elege lett, és az amerikai hadsereg által kifejlesztett étrendnek, a kitartásának köszönhetően

egy év alatt közel 45 kilót fogyott.

A diéta lényege, hogy három napig alacsony kalóriatartalmú, a következő négy napban pedig csak egészséges, vitamindús ételeket szabad enni. A lány tavaly májusban kezdte, azóta majdnem fél mázsát adott le.

"Imádtam a gyorskaját, a Domino’s pizza volt a kedvencem. Szinte minden este azt ettem. A legtöbbször kettőt rendeltem, hogy kevesebb legyen a szállítási díj, és az összeset benyomtam. Voltak olyan napok, hogy több mint 4.000 kalóriát vittem be a szervezetembe. Akkoriban minden vásárlásnál több zacskó chips-et dobtam a kosárba" - vallja be őszintén a lány.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Talitha természetesen a mozgást sem hanyagolja el, idén januártól hetente 2-3 alkalommal kondizik, előtte pedig otthon edzett különböző DVD-k és YouTube-videók segítségével.

"Magabiztosabb lettem és büszke vagyok magamra, hogy a kezembe vettem az irányítást és lefogytam" – árulta el irigylésre méltó teljesítményéről Talitha. Ha kíváncsi vagy az átalakulására, akkor itt megnézheted!

Ez zsír!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.