Szülés után kockahas? Így szerezte vissza alakját az édesanya

Forrás: Instagram/Ingrida Radevic -
fitneszverseny édesanya terhesség szülés fitneszedző hízás várandósság edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Londonban élő Ingrida Radevic bebizonyította, hogy nincs lehetetlen: a kisgyerekes anyuka Instagram-oldalán mutatta meg elképesztően izmos testét.

A 30 éves Ingrida Radevic épp csak elkezdte az edzői tanfolyamot, amikor megtudta, hogy gyereket vár.

Forrás: Instagram/Ingrida Radevic

A Londonban élő fitneszőrült saját bevallása szerint megpróbált fitt maradni a terhessége alatt is, ám mivel a testmozgás nem esett neki jól, illetve az étkezésére sem figyelt oda különösebben, összesen 19 kilót hízott a babavárás időszaka alatt.

Forrás: Instagram/Ingrida Radevic

Ingrida kislánya születése után 4 hónappal tért vissza az edzőterembe, fél évvel később pedig - ahogy az itt lévő képeken is látszik - már ismét kockahassal örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán.

10 darab még gombócból is sok, nem hogy évből. Pedig Farkasházi Réka már 10 éve a pilates szerelmese. Ez az idő azonban - Réka szerint - észrevétlenül elrepült, köszönhetően a változatos gyakorlatoknak és az ízületkímélő mozdulatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.