Parancsolj megálljt a narancsbőrnek! Íme, néhány tipp

diéta narancsbőr mozgás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutolsó dolog, ami miatt aggódni szeretnénk miközben a strandon napozunk, az a narancsbőr. Ezért kell még idejében felvenni a harcot!

Először is tudnod kell, hogy nem vagy egyedül! A nők többsége megküzd a narancsbőrrel, és vannak módszerek, amivel te is sikereket érhetsz el ebben a harcban. Íme, 3 példa.

1. Étkezés, étkezés, étkezés!

Forrás: Dreamstime

Természetesen hatással van az egész testedre az, amit megeszel, így a narancsbőrre is. Javasolt a lehető legkevesebb só felhasználásával étkezni, ha el akarod tüntetni az átkozott gödröcskéket.

2. Testmozgással nem árthatsz

Forrás: Thinkstock

Mivel a narancsbőr is zsír, vagyis a bőr alatti zsírsejtek kitüremkedése, nem is lehetne hatásosabban küzdeni ellene, mint testmozgással. Természetesen nem elég egy-két alkalom, rendszeresen kell futni, kocogni, jógázni, sétálni, vagy éppen úszni!

3. Masszázs

Forrás: Thinkstock

Magadnak is masszírozhatod, vannak olyan segédeszközök, amikkel kifejezetten jó eredményeket érhetsz el. Fontos, hogy használj hozzá olyan krémet, ami serkenti a vérellátást. Ha nem akarsz vásárolni, használj fahéjat! Garantált a siker, és még az illata is nagyszerű!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.