Az édesanyát lekövérezték a konditeremben: kőkemény izmokkal vágott vissza

Forrás: Instagram -
édesanya edző megalázó konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durván visszavágott a kétgyermekes anyuka, aki miután lemerészkedett a konditerembe, az edző a fejéhez vágta, hogy kövér. De a kritikát inkább az előnyére fordította, most pedig csodás testtel büszkélkedhet.

Zsíros ételek, szénhidrát a négyzeten - a 26 éves Katie Summers 100 kilós volt, amikor megelégelte, hogy a szülés és az egészségtelen táplálkozás nyomot hagyott a testén. Ám egy közeli konditerembe belépve éles kritika érte:

az egyik edző lekövérezte.

Forrás: Instagram

Természetesen, mint a legtöbb nőt, Katie-t is szíven ütötte a megjegyzés, aztán gondolt egyet, felvette a kesztyűt, és inkább motivációként fogta fel.

Forrás: Instagram

Két kicsi gyermeke, az 5 éves lánya és 3 éves fia mellett Katie betartotta a diétát és a rendszeresen edzett, sőt, 2015-ben még egy testépítő versenyen is részt vett és szép eredményt ért el - számolt be a Daily Mail.

Forrás: Instagram

Az dögös édesanyára alig lehet ráismerni teljes átalakulása után!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.