Kelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat: egyre csak hízik

Forrás: Getty Images, Northfoto -
Kelly Clarkson súlyfelesleg hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Clarkson azóta, hogy megszülte első gyermekét nem adta le a plusz kilókat, és nem is foglalkozik vele. Sokan bántják, de úgy tűnik, ő jól érzi magát a bőrében, hiszen nem fogyókúrázik sőt, egyre többet szed fel!

Kelly Clarskon terhessége alatt sokat hízott, és úgy tűnik, hogy nem is tervezi leadni a plusz kilókat. Még az sem érdekli, hogy sokan bántják a súlyfeleslege miatt, nem is finoman. Katie Hopkins tévés személyiség a Twitteren esett neki néhány éve énekesnőnek, olyan durván, amire ritkán van példa. Azt feltételezte, hogy az énekesnő valószínűleg megette az összes vokalistáját, azért hízott meg ennyire.

Kelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat Forrás: Getty Images, Northfoto

Kelly Clarkson azonban nem törődik a bántó megjegyzésekkel, és második gyermeke után felszedett plusz kilóktól sem akar megszabadulni. Az énekesnőről készült legfrissebb képek legalábbis erre engednek következtetni. Valószínű, hogy Kelly így is jól érzi magát a bőrében! Ugyan akiben az énekesnő régi képe él, az valószínűleg nem ismerné fel őt az utcán annyira megváltozott, de a lényeg, hogy ő boldog!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.