Testépítő lett az egykor hajléktalan brit lány, Charli Allardyce

2019.01.29. 18:20

A brit Charli Allardyce gyerekként nevelőotthonokban élt, és egy rövid ideig hajléktalan is volt, mielőtt kézbe vette volna az életét: szenvedélyes testépítő lett az egykor csontsovány lányból.

Problémás gyerekkora volt a brit építésvezetőnek. A most 28 éves nő 11 és 18 éves kora között nevelőotthonokban élt, és folyamatosan költöznie kellett egyikből a másikba. Elhanyagolta az egészségét és a testét is. 18 évesen még hajléktalanként is élt egy darabig, de úgy döntött, változtat az életén. Az ő története bizonyítja, hogy a nők is tudnak legalább olyan erősek lenni, mint a férfiak, esetében ez mentálisan és fizikailag is egyaránt értendő.

Így nézett ki Charli egykor, és így néz ki mostForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Charli Allardyce/Mediadrumworld.Com / Charli Allardyce

Ugyanis a lelke mellett a testét is rendbe tette. A hihetetlenül vékony Charli Allardyce 2016 márciusában csatlakozott egy edzőteremhez, de 2017-ben vált a testépítés igazi szenvedélyévé. Életmódváltásának köszönhetően elképesztő mennyiségű izmot növesztett.

Nagy utat tett meg CharliForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Charli Allardyce/Mediadrumworld.Com / Charli Allardyce
hajléktalanbrittestépítő