Új párja van II. Erzsébet kedvenc unokájának: ezt lehet tudni Peter Phillips új barátnőjéről

The Prince Of Wales Attends The Tusk Conservation Awards 2022
Samir Hussein/WireImage/The Prince Of Wales Attends The Tusk Conservation Awards 2022 - Samir Hussein
brit királyi család II. Erzsébet brit királynő Peter Phillips
II. Erzsébet első unokájaként született Peter Phillips válása után már nem szingli többé: új párját már Kamilla hercegnének is bemutatta.

Peter Phillips jelenleg egy gyermekgyógyászati szakápolóval, Harriettel randizik: az újdonsült párost egy lóversenyen látták együtt nemrég. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a pár nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt. Harriett Peter Phillips két gyermekével is remekül kijött, és a lóversenyen Kamilla hercegnével is találkozott.

The Queen Attends The Final Day Of The Badminton Horse Trials 2024
Peter Phillips új barátnőjével és gyerekeivel egy lóversenyen
Forrás: Getty Images

Peter Phillips volt már házas, a feleségével 11 év és két közös gyerek után különváltak. Múlt hónapban ért véget a 3 évig tartó kapcsolata Lindsay Wallace-szel, de sokáig nem vesztegette az idejét, úja boldog Harriett oldalán.

Ő II. Erzsébet kedvenc unokája

A néhai II. Erzsébetnek összesen 8 unokája született, de közülük a legtöbben csak Vilmost és Harryt ismerik. Mivel apjuk volt a trón várományosa, ezért a legtöbb figyelem rájuk irányult, de a családi életük, és Diana hercegné tragikus sorsa miatt is őket figyelték a legtöbben - ahogy most is. II. Erzsébetnek azonban nem Harry és nem is Vilmos volt a kedvenc unokája, hanem Peter Phillips.

Anna hercegnő és Mark Phillips százados első gyermeke Peter, akinek ugyan nincs nemesi címe, de anyja révén jelenleg a 17. helyet foglalja el az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében.  A 46 éves férfi jelenleg egy sportmenedzsmenttel foglalkozó cég igazgatója.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.