Franco Marco párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasitól alapvetően elvárható, hogy kényeztesse és olykor-olykor megkívánja a nőt, akit szeret. Ha ezt nem teszi, azon el lehet gondolkozni. Tette ezt egyik hölgyolvasónk is, aki a számára érthetetlen helyzetben Franco Marcót kérdezte meg, mit tegyen.

"Szia!

Miért van az, hogy az én párom nem vagy csak kevésbé mutatja ki, hogy szeret? Nem simogat, nem becézget, nem szeretget, pedig egy nőnek ez is kell. Bezzeg neki jólesik mindig, ha én kényeztetem! És nem igazán kezdeményezi a szexet sem... Mi a baja??? Azt mondja szeret... Rizsa?

Köszi, Kistigris"

Tigris!

Rizsa, persze. Mondjuk az is lehet, hogy azt hiszi, a thai masszőre vagy, s így rutinból hagyja a kényeztetést. Akkor az is érthető, hogy nem akarja a szexet, tisztességes srác gondolom, nem kezd ki azzal, aki hivatalból gyúrja. Szerintem ajánlj neki "superfinish"-t - persze csak ha rádob egy ezrest -, sőt ígérd meg, ha jól viselkedik, kap egy marék rizst is. Főzve. És ez nem rizsa. De tényleg.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.