párkapcsolat pénz szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mi kell a nőnek?  Úgy tűnik, hogy a pénz! Legalábbis egy német kutatás szerint a nők első szempontja a párválasztáskor, hogy a férfinak lehetőleg jól fizető állása legyen.

Bár a nők többsége azt állítja, hogy egy okos, helyes jó humorú férfit keres, a kutatások szerint az igazság azonban az, hogy elsősorban egy jól kereső pasit szeretnének. Német Institute for the German Economy különböző korú nőket kért fel, hogy töltsenek ki egy tesztet melyben a párválasztási szempontjaikról, kapcsolataikról kérdezték őket. Az eredmények meglehetősen érdekesek voltak: a nőknek a legfontosabb szempont az anyagi jövedelem volt. Tíz év alatt a házas párok jövedelmei közt jelentősen csökkentek a különbségek. Kiderült, hogy minél jobb munkája van egy nőnek, annál fontosabb lesz számára, hogy a partnerének is hozzá hasonló vagy lehetőleg jobb anyagi körülményei legyenek.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Egy másik felmérés szerint pedig a nők 62 százaléka azt állította, hogy a férje többet keres miközben csak 18 százalékuk mondta, hogy ugyanannyi a fizetésük.

Eleged van a pasikból? Kipróbálnád lánnyal? Nézd meg, milyen buktatói vannak websorozatunk új részében!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.