VV Anikó VV Olivér Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikót hibáztatja saját hűtlensége miatt Olivér. A vagány srác sosem csalta meg kedvesét, Enikőt, de balhéi azt bizonyítják, mégis csak van vaj a füle mögött.

Erre enged következtetni az is, hogy Olivér nem volt hajlandó teljesíteni a nézők kérését:elutasította, hogy kettesben töltsön egy órát Anikóval a nyugiszobában.

RTL Klub
RTL Klub

,,Anikó mindig mindenkire nyomul! Először Béla, majd Király L. Norbi, aztán jöttem én, majd L. L. Junior, aztán megint Béci. Hihetetlen! Nem fogok beszélgetni azzal a személlyel, aki miatt bántottam a szerelmemet." - magyarázta Olivér a Blikknek, de a lány szemébe mindezt már nem mondta meg.

Oli már nincs játékban, de úgy tűnik, továbbra is taktikázik, csak már nem csupán a villalakókat, hanem saját magát is meg próbálja becsapni. Szerinte ugyanis Anikó a hibás azért, mert Enikő iránta érzett bizalma megingott. Olivér alig két hónappal ezelőtt még a világ leggyönyörűbb nőjét látta Anikóban, ma azonban már egészen másként gondolkodik. Pedig villaléte utolsó heteiben egyetlen pillanatra sem szakadtak el egymástól - amit a srác kinti szerelme, Enikő nagyon rosszul viselt.

,,Miután az öcsém kijött a villából, Enikővel három napig a szakadék szélén volt a kapcsolatuk, de ma már ismét olyanok, mint egy turbékoló gerlepár. Szerintem azért nem vállalta az egyórás összezártságot, mert nem kedveli Anikót, és egy cseppet sem érdekli." - mondta a Blikknek Máté, Olivér testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.