Hát ezért szakítottak? Végre kiderült, miért vált szét a sztárpár!

Charlize Theron szakítás Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb még arról írtunk, hogy Ryan Reynolds és Charlize Theron végre egymásra találtak - most azonban kiderült, a szerelmesek szakítottak, és az okora is fény derült.

A románc mindössze két hónapig tartott - Charlize és Ryan július végén szakítottak. A pár egy közös ismerőse a következőket mesélte a US magazinnak: "Ryan csak egy hétköznapi kapcsolatra vágyott, de Charlize-t sürgeti az idő. Gyereket és családot akart, még mielőtt kiöregszik a szülésből." Állítólag a színésznő nagyon rosszul viselte a szakítást. "Bár legbelül tudta, hogy nincsenek egy hullámhosszon, mégis kiborult, amikor a színész elhagyta őt" - pletykálta el a szépség egy ismerőse.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ryant először június elején kapták lencsevégre a dél-afrikai színésznő lakása előtt - akkor úgy tűnt, egyre komolyabb az ügy. De mindketten nagyon elfoglaltak voltak, ráadásul mást várnak az élettől, így nem lehettek sokáig együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.