implantátum mellműtét plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves, háromgyerekes Kylie Hudson évek óta vágyott egy mellnagyobbító műtétre, és óriási boldogsággal töltötte el, mikor az operáció után 75D-s lett a mellmérete. De néhány héttel később az implantátumok váratlanul kilökődtek és kiszakadtak.

Tipp! Cuki fotók a híres műsorvezető kisfiáról! Kattints a galériáért!


Kylie nem spórolt, mikor elhatározta, hogy plasztikai sebészhez fordul, a legjobb minőségű implantátumot és a legképzettebb sebészt választotta, így csaknem 4000 angol fontot (mintegy másfél millió forintot) költött a műtétre idén márciusban.

"Nem akartam úgy járni, mint sokan a PIP-implantátumokkal, úgy gondoltam, hogy ha már egyszer elhatároztam, hogy megműttetem a melleim, akkor a legjobb minőséget kell választanom. Azonban most mégis valódi rémálom lett az életem, ezért szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy alaposan gondolja át, és vegye figyelembe az esetleges kellemetlen következményeket, mielőtt kés alá fekszik" - nyilatkozta Kylie (fotókat ITT láthatsz) a The Sun újságírójának.

Thinkstock
Thinkstock

A csúcsminőségű implantátum váratlanul kiszakadt, sőt szinte valósággal szétrobbant Kylie bal mellében, majd a szilikon elkezdett szivárogni, miközben a nő éppen a fürdőkádban ült hat héttel az operációt követően. "Saját szememmel láttam, ahogy a sárga színű szilikon egy teljes percen keresztül folyt ki a mellemből. Sikítani kezdtem, majd ahogy tudtam, berohantam a kórházba" - emlékezett vissza a történtekre Kylie.

A sebészek mindkét implantátumot azonnal kicserélték, és 310 öltéssel helyrehozták a sérült melleket, azonban felhívták Kylie figyelmét, hogy körülbelül 50 százalék az esély arra, hogy az új implantátumok is ki fognak lökődni néhány hét múlva.

Átalakítunk! Igazi bombanő lett Mónikából! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.