Kissenger: virtuális ajkak távszerelemhez

csók párkapcsolat férfi szerelem internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A távszerelemnek újabb Cupidója támadt: egy szingapúri professzor feltalálta a "kissengert", egy ajkakkal ellátott "kütyüt", amellyel az interneten lehet csókolózni.

A "kissenger" - a név a kiss (csók) és a "messenger" (üzenetvivő) összevonásából keletkezett - műanyag fejet formáz túlméretezett ajkakkal, amelyet elég megcsókolni, hogy az internet másik végén lévő hasonló kütyü ajka remegni kezdjen, amikor a partner is csókolja.

A csók élményét fokozandó, a két szerelmes "csókolózás" közben egymást nézheti számítógépe képernyőjén. A mozgásérzékelő szilikonból készült ajkak "a lehető legteljesebb élményt nyújtják" - állítja Húman Szamani, a Szingapúri Nemzeti Egyetem (NUS) robotika tanára. "Az emberek közötti kommunikáció javítására használható" - mondta a professzor a találmányáról. A júniusban egy tudományos értekezleten Nagy-Britanniában bemutatott "kissengernek" most végzik az utómunkálatait a NUS és a japán Kejo Egyetem laboratóriumában.

Etikai kérdések késleltetik azonban a forgalomba kerülését" - magyarázta az alkotó. "A csók nagyon intim dolog. Ahhoz, hogy ilyen kényes dolgot piacra dobjunk, előbb alapos tanulmányokat kell folytatnunk a társadalmi és kulturális vonzatairól" - fejtette ki Húman Szamani.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.