párkapcsolat férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon belefér-e egy párkapcsolatba, hogy valaki "puha mackónak", "aranyhalacskának" vagy "majomnak" szólítja a másikat? A Life.hu-nak most férfiak mondják el a véleményüket arról, hogy hányadán állnak a becézgetéssel.  

Se a férfi, se a nő önbecsülésének nem tesz jót, ha a másik olyan becéző szavakat aggaszt rá - még ha kedvesen teszi is mindezt -, ami rá nézve nem helyénvaló. Különösen akkor, ha társaságban, mások előtt teszi mindezt. Férfivélemények következnek.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: "Nem vagyok nyuszipók!" - Vigyázz, hogy becézed!


Gábor, vállalkozó (33)

"Amikor megismerkedtem a volt barátnőmmel, akkor sokáig vita volt köztünk arról, hogy becézzük-e egymást, vagy sem. Végül abban maradtunk, hogy társaságban kerüljük a nyilvános becézgetést, de ha ketten vagyunk, akkor belefér. Aztán odáig fajult a dolog, hogy a végén már nem is tudott a rendes nevemen szólítani, és nagyon kezdett idegesíteni a dolog. Úgy éreztem magam, mintha valami szerződtetett kisállat lennék, aki amellett, hogy hazaadja a pénzt, odaadó 'puha mackó' az ágyban, 'fürge aranyhalacska' a fürdőkádban, stb. Egy pasinak az önérzetét nagyon meg tudja bántani az, ha nem kezelik a helyén férfiasságában. A 'puha mackó és az 'aranyhalacska' nekem nem fért bele ebbe. Hamarosan szakítottunk."

Krisztián, tanár (30)

"Kinga nem értette, hogy mi a bajom akkor, amikor először mondta nekem, hogy olyan vagyok, mint egy kis majom, mert szerinte a régi 'cuki' plüssállatára emlékeztettem. Ő ezt kedvesen ejtette ki a száján, de én először nagyon kiakadtam, majd megbékéltem, és lassan kezdtem viccesen felfogni a dolgot. Egészen addig nem volt probléma ezzel, amíg egy családi vacsorán újra el nem hangzott a szájából az, hogy 'Majom, ideadnád a kenyeret?' Anyámék csak néztek, hogy most ez mi volt, majd alapos fejmosást kaptam az apámtól, hogy miért tűröm ezt, mert rám nézve szörnyen degradáló. Hazamentünk, és egész este veszekedtünk. A patália nemcsak őt, de engem is kikészített teljesen, és utána a kapcsolatunk is tönkrement. Egy biztos: sokat tanultam az esetből. Azóta nem hagyom, hogy a barátnőim becézzenek. Valaki vagy a rendes nevemen szólít, vagy le is út, fel is út."


Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.