Nem megy a csajozás Szilveszter gazdának

Forrás: RTLKLUB -
párkeresés szingli Házasodna a gazda Szilveszter gazda Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába rajongta körül három nő a Házasodna a gazda című műsorban a szántóföldek sármőrjét, mégis egy éve pár nélkül tengeti az életét.

A valóságshow után a kiválasztott lány nem sokáig maradt Szilveszter gazda oldalán, de ő sem búsult sokáig, mert következett a Szombat Esti Láz, ahol a táncparketten csillogtatta meg a tudását. Ennek köszönhetően sok rajongót szerzett magának, de tartós kapcsolatra nem sikerült szert tennie – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Több mint egy éve nincs senkim. Rengeteg jelentkező volt, ostromoltak hónapokig, de amikor a vallatásra került a sor, mind elvérzett. Amikor dolgozni kellett volna, kudarcot vallott mind: az anyukájukra hivatkoztak, hogy nekik ő segít még a reggeli elkészítésében is. Besokalltam, ennyi hülye nő nem létezhet a világon" – panaszkodott a gazda, akinek a Life.hu azt tanácsolja, ne a szőke szilikoncsodák között keresgéljen, hanem olyan lányt keressen, aki két lábbal áll a (szántó)földön.

„A csajozást nem adtam fel, de most már inkább várom, hogy ők keressenek. Az elmúlt évben azért akadt zsákmány a horgomra, éltem a lehetőségekkel, ha tehettem. De most már csak a komoly szerelemre mondok igent" – zárta rövidre Szilveszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.