Hevesi Kriszta: "Tominak is volt egy botlása és nekem is"

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2 -
házasság Hevesi Kriszta Hevesi Tamás szexuálpszichológus megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Tamás felesége, Kriszta őszintén mesélt arról, hogyan tudták kapcsolatukban tisztázni a félrelépéseket.

Kriszta – aki szexuálpszichológusként dolgozik - és férje, Hevesi Tamás sosem szerették volna magánéletüket a nagy nyilvánosság előtt élni. A feleség azonban most megtörte a csendet, és tiszta vizet öntött a pohárba a a hot! magazinban.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2

„Azért nem mutatkoztunk együtt sehol, mert Tomit meg akarom védeni attól, hogy azon viccelődjenek, hogy egy szexuálpszichológus a felesége" – magyarázta Kriszta, aki arról is vallott, bizony volt, hogy megcsalták egymást.

„Tíz évvel ezelőtt Tominak is volt egy botlása, és nekem is. Ezen túlléptünk, megbeszéltük. Azt hiszem, azért működik ilyen jól a házasságunk, mert adunk egymásnak lélegzési lehetőséget" – tette hozzá Kriszta, aki felbukkant a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is.

Hűség vagy megcsalás?

„Egy korábban publikált amerikai tanulmányból kiderült, hogy a megkérdezettek 76%-a nem hisz abban, hogy kitart jelenlegi partnere mellett" - a Life.hu cikkéből megtudhatod, mik az új trendek a párkapcsolatokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.