Te már lecserélted a profilképed? Így ünnepli a Pride-ot a Facebook

Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio -
öröm Facebook Pride
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-két kattintással mindenki könnyen, egyszerűen lecserélheti Facebook-os proflképét Pride-kompatibilisre. Te már megcsináltad?

Elszaporodtak az üzenőfaladon a színes, csíkos profilképek? Nem tudod, hogy mi ütött az ismerőseidbe? Nos, eláruljuk, hogy a Facebook "Ünnepeljük meg a Pride-ot!" akció keretében ajánlja fel, hogy a felhasználók átválthatják profilképüket.

Leonardo DiCaprio már csatlakozott. Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio

"A Facebook-csapat nevében boldog Pride-ot kívánunk!" - írják, miután a színes fotók melleti facebook.com/celebratepride linkre kattintva új fotót kaptunk. Neked hogy tetszik?

Mint ismeretes, pénteken egész Amerikában legális lett a melegházasság, így pedig nem meglepő, hogy a Facebook is előrukkolt valamivel. Alábbi cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik közösségi oldalukon üdvözölték a döntést.

A teljesség igénye nélül: Barack Obama, Lewis Hmilton, David és Victoria Beckham, Hilaria Baldwin, Doutzen Kroes, Lena Dunham, Vanessa Hudgens, Milla Jovovich és persze Leonardo DiCaprio.

x

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.