Hogy is van ez? Jennifer Lopez újra volt pasija oldalán andalgott

Forrás: AFP/Robyn Beck -
forgatás sorozat Casper Smart szerelem sétálás New York szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most akkor járnak vagy sem? Az énekesnő és fiatal táncosfiúja kéz a kézben sétálgattak a lesifotósok kamerája előtt.

Nehéz követni, pontosan mi is zajlik Jennifer Lopez és Casper Smart között. A dögös énekesnő és a nála 17 évvel fiatalabb játékpajtása a jelek szerint most ismét együtt vannak - avagy valami olyasmi.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Jennifer és Casper a Shades of Blue című NBC-sorozat New York-i forgatásán sétálgattak kéz a kézben, és a képek tanúsága szerint semmi kifogásuk sem volt az ellen, hogy fotózzák őket - nézd csak meg ITT, hogy pózolnak a lesifotósok kamerájának!

Mindezt teszik úgy, hogy a 45 éves énekesnőt tavaly csúnyán átverte a fiatal táncosfiú, amikor egy transzszexuális modellel félrelépett. Ennek ellenére mégis ott maradt a 45 éves díva Los Angeles-i otthonában, ráadásul nemrég egy biciklis randit is tartott az állítólag szakított páros.

Nem véletlen röppentek fel olyan hírek, hogy csak kamu és egy üzleti stratégia része volt szétválásuk híre: mindkettőjüknek abban az időben jött ki legújabb filmje, így jól jött a hírverés.

JLo nem unja, de mi már igen

Az énekesnőhöz hasonlóan Beyoncé és Kim Kardashian is imádja áttetsző darabokban megmutatni szupernőies alakját. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze, hányszor játszották már el a vörös szőnyegen ezt a kártyát. Látványosak és felejthetetlenek, az biztos!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.