Színpadra állt Somló Tamás - Szemmel láthatóan nincs jó állapotban

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, kórházba került Somló Tamás és fellépéseit is lemondta. Most azonban kivételt tett, és a fogyatékos gyermekek kedvéért színpadra állt. Az énekesnek minden erejére szüksége lehetett, mert szemmel láthatóan nincs jó állapotban. 

Vasárnap kissé megtörve ugyan és fáradtan, de színpadra állt Somló Tamás Pécsett. A zenész az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének egy integrációs rendezvényén énekelt.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

"Tamás hatodik éve volt a vendégünk, neki is és nekünk is természetes volt, hogy itt lesz, hiszen imádja a fogyatékos gyerekeket is. Óriási megtiszteltetés számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy évek óta segíti a munkánkat. Mi ugyanolyannak láttuk, mint mindig, a közönség és a szervezők is jól szórakoztak az előadásán" – mondta az egyik szervező.

Somló a langymeleg este ellenére vastag pulóverben és télikabátban állt a színpadon, ez azért nem azt mutatja, hogy már teljesen visszanyerte az erejét - írja a Bors. A napilap megpróbált beszélni a zenésszel, arra voltak kíváncsiak, hogyan érezte magát a koncerten, de Somló nem kívánt nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.