Állítják: Titokban férjhez ment Margot Robbie

Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine -
házasság A Wall Street farkasa Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, elkelt az egyik legdögösebb hollywoodi színésznő. 

A 26 éves Margot Robbie és filmrendező kedvese, Tom Ackerley állítólag már egy ideje házasok. A hírt a pár egy közeli ismerőse osztotta meg a Woman's Day magazinnal. "A baráti körön belül mindenki tudja, hogy egybekeltek. Úgy is beszélnek róluk, mint férjről és feleségről" - mesélte az ismerős.

Tom Ackerley és Margot Robbie 2015-ben Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine

Bár Margotédesanyja nemrég azt mesélte egy ausztrál magazinnak, hogy lánya mindenképp elmondaná, ha már feleség lenne, ismerőseik szerint a pár nem akarja nagy dobra verni a kapcsolatát, és nem szeretik a hivatalos dolgokat sem, így egy titkos esküvőn házasodtak össze. Az pedig biztos, hogy az eljegyzés is megvolt már réges régen, tavaly júniusban ugyanis mindkettőjükön ott volt az arany karikagyűrű a Suicide Squad forgatásán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.