Farrah Abraham arcával reklámoznak művaginát

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
művagina Farrah Abraham Tini mamik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tini mamik sztárja nem mindennapi bizniszhez adta a nevét. Vagyis inkább az arcát: művaginát árusítanak Farrah népszerűségét kihasználva. 

Farrah Abraham a Tini mamik egykori sztárja, aki annak köszönheti a hírnevét, hogy 16 évesen szült egy gyermeket. Így bekerülhetett a népszerű sorozatba, ahol mindenki nyomon követhette az életét.

Farrah Abraham arcával reklámozzák a legújabb művaginát Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A sorozat után azonban megijedt, hogy kiesik a keresett médiás arcok kosarából, ezért gyorsan elvállalt még néhány pornós munkát, hogy bebetonozza a helyét. Később pedig álhíreket gyártott magáról, hogy még többet foglalkozzanak vele.

Most pedig egy művagina csomagolásáról mosolyog vissza ránk, ugyanis a fiatal édesanya jó pénzért reklámarca lett az egyik szexuális kiegészítőket árusító cégnek.

#humpday Treat #SexySummer #Sextoys Check out my line for girl & guys SOLD world Wide #Germany #USA #London #Australia

Farrah Abraham (@farrah__abraham) által megosztott bejegyzés,

Atyaég! Nagyon elrontották a celeblány szájplasztikáját

Számtalan korrekciós műtéten túl Farrah Abraham semmi szégyellnivalót nem talál abban, ha legújabb plasztikai műtétjével sokkolja a közönséget. A valóságshow-sztár Twitteren mutatta meg balul sikerült szájplasztikáját. Azért a humorérzékét még sikerült megőriznie. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.