Vért izzad és könnyezik egy beteg kislány: Fotó!

betegség vér kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritka betegségben szenved egy fiatal lány. Nem tudja úgy elhagyni az otthonát, hogy a testének valamely részéből ne csöpögne a vér. 

Phakamad Sangchai egy úgynevezett hematohidrosis nevű betegségben szenved. A kór hatására a lány testnedvei helyett mindenhonnan vér folyik, azaz a verejtéke és a könnye is véres.

Ha könnyezni kezd, vér lepi el az arcát Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Exclusivepix Media

A 14 éves lány tünetei fél évvel ezelőtt kezdődtek, de ma már nem is tudja úgy elhagyni az otthonát, hogy ne szembesüljön a nem mindennapi tüneteivel. A vérrel ugyan sokan összefüggésbe hozzák a fájdalmat is, de Phakamad szerencsére semmi ilyesmit nem tapasztal.

Patakokban folyik rajta a vér, egyelőre nem sikerült meggyógyítani Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Exclusivepix Media

Egy thaiföldi kórházban már kezelni kezdték a lányt, de egyelőre nem sikerült jelentős változást elérni. A kétségbeesett édesanya egy megdöbbentő videót posztolt ki a lányáról a Facebook-oldalára annak reményében, hogy valaki tud nekik segíteni - írta meg a Mirror.

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!

A 6 éves Zoe Lush egy osteogenesis imperfecta nevű betegségben szenved, melynek következtében a csontjai olyan törékenyek, akár az üveg. A ritka kór okozza, hogy csontjai gyakorlatilag bármitől képesek összetörni, akár egy tüsszentéstől is. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.