Megműtötték Dundikát: szétnyílt a hasfala

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
terhesség szétnyílt hasizom szülés Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka kés alá feküdt: másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála nyitott hasfalat az orvosok.

Dundika sokáig halogatta a bevatakozást, de az állapota folyamatosan romlott. Két hete elhatározta magát, hogy rendbehozatja szétnyílt hasfalát - írja a Ripost a Story magazin nyomán. Majka párja már az első kisfiú születése után érezte, hogy a második babánál gond lesz a köldökével, és így is lett, szétnyílt a hasfala.

Majoros Hajnalka és második kisfia, Olivér Forrás: Instagram/majoroshajnalka

"Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet. Hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy néztem ki, mint aki három hónapos terhes. A köldököm felett kitüremkedett a hasam, és még hat hónappal a szülés után sem apadt le a duzzanat" - nyilatkozta a lapnak. Hajninak fájdalmai is voltak, nem tudta felemelni a gyerekeit, ezért döntött a beavatkozás mellett. Dundika kilenc napig volt távol két kisfiától, de állapota szépen javul, már hazamenehett a családjához.

Eldeformálódott a szépségblogger, Yulia Debbagkh mellimplantátuma: szögletes lett a keblehttp://www.life.hu/sztarok/20180207-eldeformalodott-a-szepsegblogger-yulia-debbagkh-mellimplantatuma.html10 évvel ezelőtt nagyobbítatta meg kebleit Yulia Debbagkh, ám implantátumai egészen eldeformálódtak az idő előrehaladtával. A bal keble kockaformát öltött.TV + SztárokAFPÍgy ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-ismerkedett-meg-egymassal-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-parja-pesak-adam.htmlKiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról. TV + Sztárok--Megmutatta bomba testét Péterfy Bori, 48 évesen is nagyon dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20180207-megmutatta-bomba-testet-peterfy-bori-48-evesen-is-nagyon-dogos.htmlThaiföldre menekült a hideg télből Péterfy Bori, aki bikinis fotókat is megosztott magáról a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Hírességek, akiknek 3 vagy több embertől született gyermekük: Mick Jaggertől Rod Stewartighttp://www.life.hu/sztarok/20180207-hiressegek-akiknek-3-vagy-tobb-embertol-szuletett-gyermekuk-mick-jagger-rod-stewart.htmlValamiért a legtöbb híresség kapcsolata nem állja ki az idő próbáját, a sok románc pedig kiterjedt családot eredményez. Így alakulhatott úgy, hogy Rod Stewartnak öt különböző nőtől születtek gyermekei, de Kate Winslet sem találta meg egy férfiban azt, amire vágyott: neki három pasitól született három gyermeke, és a lista nem ér velük véget. TV + Sztárok--Gyönyörű nő vált Agárdi Szilviből - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyonyoru-no-valt-agardi-szilvibol-fotok.htmlGyönyörű nő vált a The Voice-ban feltűnt látássérült lányból, Agárdi Szilviből. TV + Sztárok--9 milliót nyert egy férfi Andy Vajna online kaszinójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-9-milliot-nyert-egy-ferfi-andy-vajna-online-kaszinojaban.html9 millió forintot nyert csupán néhány óra leforgása alatt egy férfi Andy Vajna online kaszinójában, a vegas.hu-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.