250 milliós kezelésre gyűjt a magyar családapa

tumor apa rák családapa kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
250 millió forintra lenne szüksége egy németországi kezeléshez egy magyar négygyermekes családapának a gyógyuláshoz.

Zoltán 2017-ben egy családi síelésen érezte először, hogy nincs jól. Belázasodott, és a láz később az edzései után is rendre előjött. Felesége sejtette, komoly dolog állhat a háttérben, ezért elküldte férjét szakemberhez. Az orvos sokkoló diagnózist közölt a családdal: tumor támadta meg a férfi szervezetét.

A kemoterápia kezdetben segített, visszahúzódott a tumor, később azonban a betegség kiújult és áttétek is képződtek. Közben felesége, Niki ikrekkel lett várandós.

Egy őssejtterápia segíthetne a férfinak, ezt azonban csak Németországban végzik. Mivel Zoltán nem német állampolgár, a 250 millió forintos költséget neki kellene állnia. A család gyűjtést indított.

A gyerekek szerencsére még nem értik teljesen, hogy mi történik velem. A feleségemmel minden lehetőségre felkészültünk, tisztában vagyunk vele, hogy a betegségem kimenetele kétséges. Ennek ellenére hiszünk a gyógyulásban, mert sok feladatom van még a családommal" – nyilatkozta a kórházban fekvő édesapa a Borsnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.