Ez a fajta orgazmus csak a nagyon kevés nőnek adatik meg: sokan azt sem tudják, hogy ez lehetséges

szülés orgazmus szülés közben orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottunk már olyanról, hogy valaki edzés közben élvez el, de az igazán ritka és különleges, hogy vannak olyanok, akik szülés közben is képesek erre.

Talán a legbizarrabb női orgazmus az, amikor valaki szülés közben, a legnagyobb fájdalmak közepette képes elélvezni. Nincsenek sokan a világon, akikkel ez megtörtén már, a szülő nők mindössze 6 százaléka járt már így.

A jelenség hátterében igen öszetett biológiai folyamatok állnak, nem arról van szó, hogy ebben az egyszerre örömteli, fájalmas és kiszolgáltatott helyzetben a nők a szexre gondolnak. A méh, a vagina, a csikló és a szülőcsatorna összehúzódásai stimuláló hatással lehetnek az édesanyára, ami orgazmust eredményez.

Az orgazmus ezen furcsa fajtájára egy nővérke hívta fel a figyelmet a TikTokon. Posztja felrobbantotta a közösségi portált, rengetegen fejezték ki megdöbbenésüket, nem gondolták, hogy ilyesmi lehetséges.

@rescuemidwife

#baby#mumsoftiktok#babiesoftiktok#pregnant#babyboy#babygirl#labouranddelivery#childbirth#midwife#birth#pcos#miscarriage#mumlife#newborn

♬ Stereo Love - Instrumental



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.