Oxigénpalackkal ment utolsó koncertjére Galambos Lajos

Forrás: -- -
Galambos Lajos börtön oxigénpalack koncert tüdőtágulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos a hétvégén megtartotta börtönbe vonulása előtti utolsó koncertjét. A Bors munkatársait kérte meg, hogy kísérjék el.

Lajcsi többször is levegő után kapkodott a koncerten, sokszor hátat kellett fordítania a közönségének. A nemrég diagnosztizált COPD (tüdőtágulat) betegsége komoly légszomj formájában tört rá egy-egy nóta előadása után.

Galambos Lajos oxigénpalackot is vitt utolsó koncertjére Forrás: --

"A betegségem egy dolog, de a közönség nem azért jött el, hogy amolyan katasztrófaturistaként azt lessék, mikor kap el egy fulladásos roham, vagy mikor kezdek el köhögni a mikrofonba. Ők mulatni jöttek és azért, hogy engem halljanak trombitálni és énekelni. Tartottam magam, de voltak pillanatok, amikor hátat kellett fordítanom a sokadalomnak, mert éreztem, hogy fogy a levegőm. Csak az a tudat nyugtatott meg ilyenkor, hogy sokan vannak körülöttem, akik azonnal segítséget hívhatnak, ha baj van. És a kocsi csomagtartójában ott lapult egy oxigénpalack, amit a zenésztársaim bármikor behozhattak volna, ha úgy látják, szükségem van rá. Az a helyzet, hogy én palack nélkül már nem megyek sehová..." - mondta Galambos Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.