Young G-t és feleségét ágynak döntötte a betegség

Forrás: Young G Béci/Instagram -
betegség Young G család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper és felesége, Mészáros Norina jelenleg egy súlyos betegséggel küzdenek, mely már napok óta megkeseríti az életüket. A kór a kislányukat, Rebekát is érintette, de szerencsére ő már jobban van. A szülők helyzete viszont még mindig komoly, és a betegség okozta panaszok miatt pihenni sem tudnak rendesen.

A zenész a tünetek miatt sokszor álmatlanul forgolódik éjszakánként, míg Norina a fél arcát és szemeit sem érzi, valamint borzasztó torokfájásról is beszámolt.

A család azonban nem maradt magára a megpróbáltatások közepette, hiszen számíthatnak a nagymama támogatására, aki a kislányukkal tölti az időt, amíg a szülők a betegséggel küzdenek. A rajongók reménykednek, hogy Béci és szerettei hamarosan legyőzik a kórt és újra együtt élvezhetik az élet örömeit – írja a Ripost.

Young G Béci és Norina Forrás: Young G Béci/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.