Tönkretette a fiatal lány életét a hatalmas lottónyeremény

Forrás: The Toidi / Shutterstock.com -
műtét lottó lottónyeremény
Jane Park, a valaha élt legfiatalabb lottómilliomos ma már bánja, hogy 17 évesen megnyerte az 1 millió fontos lottófőnyereményt.

A most 27 esztendős brit nő elmondása alapján ostobaságokra költötte a vagyonát, beleértve mell- és fenékplasztikáját. Az egyik szépészeti műtét után szövődmények léptek fel, melyek miatt Jane szepszissel került kórházba, majd egy hónapon át tartó felépülési folyamaton ment keresztül.

Forrás: The Toidi / Shutterstock.com

Egy amerikai tv-műsorban, a Dr. Philben Jane elmondta, hogy mindezek mellett halálos fenyegetéseket kapott és zaklatók lestek rá mindenütt. Úgy érzi, soha nem kellett volna megnyernie a lottót, és senkinek sem kívánja, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.

Azóta egyébként Jane influencerré vált: több mint 200 000 követője van az Instagramon és OnlyFans-oldalt is üzemeltet. Bár rengetegen támogatják, rendszeresen szembesül az online bántalmazással is – írja a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.