Tökéletes esküvőt szervezett a közösség egy fiatal anyukának, akinek már csak hónapjai vannak hátra

esküvő meglepetés rák
Helyi vállalkozások ingyenesen biztosították Emma és Dava Rice számára az esküvőhelyszínt, a tortát, az autókat, a DJ-t és a fotóst, miután a pár feldolgozhatatlan hírt kapott. 

Emma januárban kapta a diagnózist, hogy a petefészekrákja már a negyedik stádiumban van, és csak néhány hónapja maradt hátra.

Emma legjobb barátja, Louise Bell segített megszervezni a tökéletes esküvőt a család és barátok közreműködésével.

"Az esküvő teljesen felülmúlta az elvárásaimat és mindent, amire gondoltam, hogy lehetséges.

Hálás vagyok és meghatódott vagyok, hogy egy olyan közösség része lehetek, amely összefog és segít a rászorulóknak. Az elmúlt időszakban olyan fizikai szenvedéseken mentem keresztül, amiket soha nem gondoltam volna. A tüneteim 2021 februárjában kezdődtek, amikor erős vérzést és kellemetlenséget tapasztaltam a hüvelyemben" - nyilatkozta Emma.

Forrás: Dava Rice / SWNS/© Dava Rice / SWNS/Dava Rice / Swns

A doktorok először azt hitték, hogy a fogamzásgátló spirálja elmozdult, de a méhnyakon végzett vizsgálatok rávilágítottak az igazságra. Annak ellenére, hogy kemoterápiás- és sugárkezelést kapott, a rák továbbterjedt, és Emmának körülbelül egy éve maradt az életéből.

"Mindig álmodoztunk arról, hogy egyszer megházasodunk, de sosem voltunk anyagilag olyan helyzetben, hogy megtehessük, és az élet közbejött, de az volt a célom, hogy megházasodjak vele, amíg még lehetséges volt. Végül megkapta azt a napot, amit megérdemelt" - mondta meghatódva a férj, Dava.

Emma és Dava 16 és 17 évesen ismerkedtek meg barátaikon keresztül, és azóta is együtt vannak. Amikor Emmának romlott az egészségi állapota, egyik legjobb barátjuk, Louise vállalta a szervezést, hogy segítsen nekik az esküvő megszervezésében.

Louise kapcsolatba lépett a helyi vállalkozásokkal, és lenyűgözte a válasz - sokan közülük díjmentesen ajánlották fel szolgáltatásaikat.

Az esküvői helyszínt Izzy és Paul Swift, a Saddle Club tulajdonosai ingyen biztosították, a Clarity Wedding Photography pedig díjmentesen készítette el az összes fényképet.

Forrás: Northfoto

A torta, az étel és a fotófülke is ingyenes volt, és az Action Wedding Videos megható videót készített a nagy napról.

Emma családja is hozzájárult: a nagymamája, Mari Clarke fizette ki az ékszereket.

Dava hozzátette:

"Emma fantasztikusan teljesített aznap, annak ellenére, hogy fáradt volt. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek a fantasztikus támogatásáért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.