Heti horoszkóp 2024. január 1-7.: elsején még rápihenhetsz a következő munkanapokra

Forrás: Shutterstock/Chinnapong -
újév heti horoszkóp magazin egészség munka
Az égi állások segítik, hogy minden flottul menjen az év kezdetén. Azonban arra ügyelj, mivel kezded a 2024 első napját, ugyanis a hagyaomány szerint az egész évre elkísér. Heti horoszkóp következik. 

A január 1-je legyen most is a pihenésé, másodikán már úgyis újra a munkában bizonyíthatsz. A hét első napján azonban még kell belekezdened semmibe, készülj az új évre: gondold át, mit szeretnél magad mögött hagyni és mi az, amire vágysz 2024-ben és tervezgesd, mi mindent teszel meg érte. Az Ikreket a Merkúr, a Kosokat a Mars segíti majd az év első napjain, a Halak veszekedésbe bonyolódhat, de inkább térjen ki előle. A Vízöntő nehezen rázódik vissza a munkába, de kollégái átsegítik a nehéz perceken, a Szűz pedig a szokásosnál is érzékenyebb lesz.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hagyomány szerint, amit újév első napján teszel, azt fogod egész évben csinálni. Hétfőn a Szűz fogyó Hold takarításra, rendrakásra kifejezetten jó lenne, ám ezen január 1-jén tilos mosni, főzni, varrni és veszekedni. Kedden a Merkúr elindul előre, csütörtökön bolygód, a Mars belép a Bakba. Ezek szerint nem maradsz le semmiről, könnyedén utoléred magad. Az év első hétvégéjén jót tenne neked a gyógyvíz.

Az elseje még legyen a pihenésé, aztán keddtől belevetheted magad a munkába. Forrás: Shutterstock/Chinnapong

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nagyszerűen indul a heted és a 2024-es éved. Nagyszerű fényszögek szerint tele leszel bizakodással és tervekkel. Csütörtökön a Bakba lépő Mars maratonfutóvá tesz: vagyis hosszú távon be tudod osztani az erődet, ami a siker eléréséhez elengedhetetlen. Sajnos hétvégén mindkét napra jut veszekedős konstelláció. Úgy tűnik, most a te higgadtságod az egyetlen és legjobb ellenszer.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Az év első napján pihenj és töltődj! Kedden bolygód, a Merkúr elindul előre, amitől te is beindulsz. Így ez igazán lendületes évkezdet lesz, de a hatékonysághoz elengedhetetlen a stratégia. Gondold át, hogy jutsz el a célodig! Csütörtökön a Bakba lépő Mars szívós kitartást ad ehhez. Január első hétvégéje akkor lesz jó, ha az egészséged érdekében vízkúrát tartasz.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.