Így lett kisgyerekből vonzó énekesnő és anyuka - Fotók Szandiról

gyerekkori fotó énekesnő sapka tinisztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintácsi Alexandra már 12 évesen szerepelt a Bestiák című rockoperában, majd 14 évesen a Mini-Tini popénekes verseny győztese lett. Különleges hangjára Fenyő Miklós is felfigyelt, aki elindította a kislányt az énekesi pályán.

1989-ben jelent meg első albuma Kicsi lány címmel, Alexandrából Szandi lett, egy véletlen folytán a fejére hulló svájci sapkából pedig védjegy. Az első albumból 270 ezer példányt adtak el, így Szandi lett a legfiatalabb platinalemez-tulajdonos Magyarországon. 16 évesen ismerte meg a nála akkor kétszer idősebb Bogdán Csabát, aki zenészként kísérte végig a fiatal lányt koncertturnéján. Barátságból szerelem lett, 1999-ben pedig házasság. Szandi és Csaba azóta is boldog házasságban élnek három gyermekükkel. Nézd meg, hogy cseperedett fel a mindig vidám énekesnő!

/1301/Szand2013128155458

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.