Magyar Attila Gregor Bernadett hűtlenség szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett szerelmes, az elhagyott feleség pedig még mindig visszavárja hűtlen férjét, Magyar Attilát.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Mónika, Magyar Attila felesége szerint férje időt kért tőle, mégpedig fél évet, de továbbra is azt mondja, ez az egész nem igaz, és mindig hűséges volt párjához - mesélte a TV2 Frizbi felvételén az elhagyott feleség, Gombás Mónika. A csinos tanárnő-festőművész megdöbbentő őszinteséggel mesélt Hajdú Péternek érzéseiről, s szavaiból a tiszta, önzetlen szerelem sugárzott.

"Miért kételkednék abban a férfiban, akit szeretek?"
Magyar Attilát jószívű és cseppet sem hétköznapi embernek írta le, a férfi minden egyes napját élettel töltötte meg. Mónikát kedvese szavai tartják a mai napig életben. "Eljöttek a kollégái hozzám, s azt mondták, látták, hogy Attila és Berni boldogok, szeretik egymást" - mesélte. "Nekem azonban Attila azt mondta, nincsenek együtt, higgyek neki. Azt mondta, hogy a hetilapnak sem ő nyilatkozott, hanem a kollégái. Miért kételkednék abban a férfiban, akit szeretek?" - ecsetelte Mónika, majd kifejtette, ha meg is történt a dolog, akkor sejti, miért tagadja párja a félrelépést. "Feltehetően úgy járt, mint egy gyerek, aki eltör egy bögrét, s azután rávágja, 'Nem én voltam!'. Ezzel a hazugsággal azt akarja mondani, hogy nem akarta" - mesélte Mónika a Borsnak. A Frizbi felvételén Hajdú kérésére hívta fel az elhagyott asszony saját mobiltelefonjáról Magyar Attilát. A beszélgetésük azonban rövidre sikerült, mivel a színész közölte, nem akar nyilatkozni, és nem szeretne semmilyen műsorba szerepelni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Gregor Bernadett azonban teljesen másképp látja a dolgokat, mint ahogy Mónika, az elhagyott feleség. A színésznő úgy érezte, hogy ki kell állnia a nyilvánosság elé, bár nincs könnyű dolga senkinek sem egy ilyen helyzetben. "Nekem ott van a férjem és Attilának is ott van a felesége, akikre a lehetőségekhez képest próbálunk tekintettel lenni" - mesélt őszintén érzelmeiről Bernadett a Hot! magazinnak. A színésznő úgy érzi, hiába óvnák a magánéletüket, a média nincs tekintettel rájuk, mert olyan dolgokat mondanak, ami nem igaz. "Nem szakítottunk Attilával, és nem vagyok áldott állapotban, egyszerűen szerelmes lettem belé. Ezért lehet engem utálni, lehet rám kígyót-békát kiáltani, mert vállalom ennek a szerelemnek az összes ódiumát" - jelentette ki Bernadett, aki szerint egy nő nem szándékosan szeret bele egy nős férfiba... egyszerűen így alakult.


Magyar Attila nemrégiben a feleségéhez fűződő őszinte szerelméről, és a hűség fogalmáról vallott a LifeNetwork csatornán. A színész körül azóta kirobbant szerelmi botrányának részletei, a ma este 18 órakor kezdődő LIFE Magazinban láthatók.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SHPiQD3FcCb4SHY1




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.