X-Faktor Takács Nikolas tehetségkutató műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészcsaládba született Nikolas édesanyja szerint fia megérdemelné, hogy teljesüljenek álmai, és megnyerje az X-Faktort.
Takács Nikolas nagy utat tett meg az X-Faktor színpadáig, és megdolgozott az elismerésért. Most, a siker kapujában már nem kétséges: színpadra született.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


"Mi mindenben támogattuk őt a kezdetektől fogva. Pénzt és időt nem kímélve taníttattuk, mert láttuk, hogy komolyan gondolja. Sokat aggódtam akkoriban, hogy van-e mit ennie, jól van-e ott, távol tőlünk, Magyarországon! A fizetésem felét mindig elküldtem neki, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Most ezt a sok mindent szeretné kamatostul visszaadni nekünk. Azt mondja: ezért dolgozik, és emiatt akarja megnyerni a versenyt! Még a lányokat is hanyagolja mostanában: sok barátnője volt ugyan, de most a karrierje a legfontosabb, erre szeretne koncentrálni" - mondta Takács Nikolas édesanyja a HOT! magazinnak. A családban azonban nemcsak Nikolas az egyetlen tehetség, hiszen öccse, a tizenkilenc éves Gerald is bejutott Szlovákiában a Superstar nevű tehetségkutató-verseny második szériájába, amelyből a nagydöntő előtt esett ki. A pincérnek tanuló fiú azt sem tartja kizártnak, hogy később ő is Magyarországon próbáljon szerencsét, és hogy ismert bátyjával akár közös lemezt is készítsen.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=QXHp69YbYlLkanYL


De nem csak a zene szeretete, a sapkák, kalapok iránti szenvedély is családi vonás a Takács családban. "Én is, Gerald, a kisebbik fiam és Nikolas is folyton hordunk valamilyen fejfedőt. Nem titok: így érezzük jól magunkat, ha van valami a fejünkön, hiszen nálunk a kopaszodás családi örökség. De azt ígérte a fiam, ha megnyeri az X-Faktort, akkor a színpadon dobja le a fejéről a kalapot" - árulta el Stefan, Nikolas édesapja.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.