2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Mariah Carey átvert mindenkit!

ikrek Mariah Carey terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta vágyakozott a gyermekáldásra, és lehet, hogy egyből duplázni fog, mert a hírek szerint Mariah Carey két gyermeket hord a szíve alatt.

A 40 éves énekesnő saját maga adott okot a pletykákra, ugyanis a Disney Radiónak adott interjújában többes számban beszélt születendő gyermekeiről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az énekesnő épp arról csacsogott, hogy már elkezdte felvenni karácsonyi albumának zenei anyagát, amikor a következő szavak csúsztak ki a száján. "Csak reménykedem benne, hogy a kis pocaklakók nem utálják meg annyira a karácsonyt" - viccelődött az interjúban. Az énekesnő mindenesetre sugárzik a boldogságtól, férjével, a nála 10 évvel fiatalabb Nick Cannonnal együtt. Boldogan várják a babát vagy babákat, akik várhatóan jövő márciusban fognak megérkezni. Feltéve, ha a vicces kedvű énekesnő nem füllentett ezzel kapcsolatban is. Még az is lehet, hogy a Mariah által beharangozott időponttól jóval korábban fognak megszületni a csemeték, mindenkit megtréfálva ezzel.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.